– ahol profi lakberendezők és fénytechnikusok segítenek a vásárlásban

A mai rohanó világban már az a furcsa, ha egy boltban fintorgás nélkül, kedvesen és türelmesen segíti a vásárlást egy eladó. Amikor megalapítottuk Ledmaster LED szalag webáruházunkat, nagyon jól tudtuk, hogy a legtöbb embernek nincs sem fénytechnikusi, sem lakberendezési tapasztalata vagy végzettsége, így számunkra a vásárlás segítése egyértelmű volt.

Mi nem cipőket vagy ruhákat árulunk, amiket mindenki meg tud venni magának mindenféle segítség nélkül, hanem olyan világítástechnikai elemeket, amelyeket legtöbbször szakemberek szoktak kezelni, felszerelni, de gyakran vásárolni is.

Viszont mivel az interneten sokkal egyszerűbb üzemeltetni egy boltot, mint minden nagyobb városban fenntartani és bérelni egy-egy üzletet plusz raktárat, így úgy döntöttünk, hogy ha már webáruházat alapítunk, akkor profi ügyfélszolgálatosok segítségével fogjuk ezt megtenni.

Mit jelent ez?

Ez azt jelenti, hogy nem diákok, nulla tapasztalattal veszik fel a telefont, majd keresnek kétségbeesetten egy több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégát, hanem profi szakemberek végzik nálunk a segítségnyújtási feladatokat is, hiszen csak így tudjuk biztosítani vásárlóinknak a megfelelő szakmai információ nyújtást.

Ezért nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy tényleg bátran keress fel minket weboldalunk kapcsolat menüpontja alatt található telefonszámon vagy e-mail címen, hiszen itt nem ciki, ha kérdezel, sőt örülünk is neki.

Miért?

Mert így mi is tudjuk fejleszteni a webáruházunkban feltüntetett termékekhez tartozó szöveges, képes és videós tartalmakat, hogy egyértelműbb és átláthatóbb legyen a vásárlási folyamat. Természetes, ha nem tudod, hogy mi az az alu profil, vagy sosem láttál még tápegységet, mi mindenben segítségedre leszünk.

Mit találsz LED szalag boltunkban?

Termékeink között egyaránt találkozhatsz LED szalagokkal és profilokkal, tápegységekkel, vezetékekkel, vezérlőkkel, LED izzókkal és panelekkel, de ha inkább az egyszerűség híve vagy, rendelkezünk LED szettekkel is. Az sem okoz problémát, ha minden álmod, hogy egy LED csillagos égbolt legyen a hálószobád plafonján vagy az irodád folyosólyán. Mi nemcsak árulunk ilyet, de profin fel is szereljük, hogy Neked ne legyen ilyenekkel gondod.

Kíváncsi vagy eddigi munkáinkra?

Médiatárunk “Projektek” menüpontjában lehetőséged van megnézni, s elolvasni az egyes, általunk végzett projektek végeredményét, így megnézheted például azt, hogy hogy néz ki egy új építésű családi ház beltéri és kültéri LED-es megvilágítása, hogy néz ki egy konyha, fürdő vagy épp egy folyosó akkor, ha profin megtervezett beltéri LED-es világítással egészítik ki a lakberendezést a szakemberek.

Szállítás, garancia és fizetés

Amennyiben egy raktáron lévő terméket választasz, s rendeléseded elküldöd 15 óráig, akkor másnap már a GLS futárszolgálat ki is viszi Neked a terméket. Amennyiben a termék nincs raktáron, azt az adatlapon mindig feltüntetjük, de ha kérdésed van, bátran keress fel minket.

Lehetőséged van személyesen is átvenni, szegedi telephelyünkön a terméket, de ebben az esetben arra kérünk, hogy előtte egyeztess velünk időpontot a +36 70 432 8925-ös telefonszámon, hogy a csomagod készen legyen amikor érte jössz.

Termékeinkre minimum 2 év garanciát nyújtunk, de a pontos garanciális időszakot megtalálod a termékadatlapokon.

LED szalag boltunkban lehetőséged van utánvétellel, online bankkártyás fizetéssel vagy proforma számla előre utalással fizetned, de személyes átvételkor is elfogadunk egyaránt bankkártyás és készpénzes fizetési módokat is.

Aktuális Akciók!

Nézd meg aktuális akciónkat és vásárolj LED szalagokat, vezérlőket, profilokat egyéb kiegészítőket, most még kedvezőbb áron webshopunkból!

Megnézem az Akciókat