Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

3 szín, amitől élettelibb lesz a lakásod – Ezek a legmenőbb falfestési trendek

2016-06-07

Amint kisüt a nap, elkezdünk színesebben öltözködni, és valahogy ezt az életet szeretnénk átmenteni az otthonunkba is. Azt figyeltük meg itt a szerkesztőségben, hogy nyaranta kerül elő a fessük színesre a falakat téma, nem csak az irodával, de a saját lakásunkkal kapcsolatban is. Ráadásul ebben a szezonban olyan menő árnyalatok számítanak trendinek, hogy mi azonnal nekilátnánk a festegetésnek.

 

Tényleg az év színe

A kék púderes árnyalata lett az idei év egyik trendszíne, ami a belsőépítészetben is megmutatkozik. Mi imádjuk a kék falakat, a halvány, a türkiz és a zöldes árnyalatokat is, mert nagyon sokrétű és szinte bármilyen stílusba beilleszthető.

 

Serkenti az agyműködést

A sárga színről azt mondják, serkenti az agyműködést, ezért fordulhat elő, hogy olyan sok iskolát ezzel a színnel díszítenek. Idén rengeteg árnyalata trendinek számít, az egészen citromsárgától a mustárig.

 

Pink és piros

A nőiesebbnek tartott pink és cseresznyepiros szín is nagyon közkedvelt idén nyáron. Ne ijedj meg tőle, könnyebben beillsezthető a lakásba, mint gondolnád.

 

Tippek

A Polifarbe RIO kollekcióját a sport és az olimpia ihlette, tele van életteli árnyalatokkal, amik tökéletesen lekövetik a fent felsorolt trendeket. A 8 színből álló termékcsaládból kiválasztottuk a kedvenceinket, ezekkel bátran játszhatsz, szerintünk bármelyiket választod, azonnal feldobja majd a szoba hangulatát.

 

Forrás:

www.femcafe.hu