Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

A “legek” kiállítása - Drónverseny és Robotika Show

2016-09-08

 
2016. szeptember 10-én egy minden eddiginél nagyobb és látványosabb show-val ünnepelik a hazai robotika és drónközösséget a Hungexpón. A "legek" kiállításán az egyedi LED megvilágítású pályán száguldó drónok mellett a hazai egyetemek, tudományos előadások, az FPV Go-Kart, a Lego Mindstorms, egy személyszállító drón, a Robocup bajnokai, a KUKA Robotics, a Puli Space Holdjáró, egy virtuális valóság kocka, a 3D nyomtatás hazai pionírjai, innovatív szórakoztató elektronika és robot workshopok várják a közönséget.
 
Drone Prix Hungary versenysorozat döntője a világ egyik legnagyobb fedett versenypályáján kerül megrendezésre, Magyarországon eddig soha nem látott látványvilággal. A bajnokság mellett a látogatók megismerkedhetnek a legmodernebb, ipari, extrém felhasználásra szánt és versenydrónokkal.
 
A Drónsimogatókban animátorok segítségével a közönség is kipróbálhatja a multikopterek vezetését, de virtuális valóságban is átélhető lesz a repülés élménye. Az autók szerelmeseinek az FPV Go-Kart pálya kínál izgalmakat.
 
A Puli Space Holdbázis díszletében bárki vezetheti a budapesti cég valódi holdjáróját, ami jövőre a valóságban is a hold felszínén cirkál majd. Az előadásokon terítékre kerül többek között az ember-robot interfész, az ipari informatika legújabb trendjei, az időjáráskutatás, a marskutatás, a Google Lunar XPRIZE.
 
 
Az ipari robotika legnagyobb ászai és a legjobb hazai egyetemek és kutatólaborok is tiszteletüket teszik a kiállításon, amellett, hogy minden megvásárolható, ami a drónozáshoz csak kellhet. Kicsik és nagyok egyaránt elmerülhetnek a robotok és drónok világában, így garantált, hogy 0-99 éves korig mindenki megtalálja a maga programjait a szeptember 10-i Drónverseny & Robotika Show-n!
 
 
Forrás:
www.pcworld.hu