A különleges LED-es megoldások iránt egyre többen érdeklődnek. Nem véletlen, hiszen eleganciát és stílust vihetünk segítségükkel a négy fal közé. A csillagos égbolt mennyezeti lámpa egyedi kialakítással szolgálja az igényes enteriőr megvalósítását.

Esetében egy komplett álmennyezet kerül felszerelésre, így ideális azok számára, akik nem bajlódnának előtte a gipszkarton álmennyezet készítésével. Az eszköz kitűnő döntés dekor elemként, de a négyzetméterenként megtalálható 150 db LED-nek köszönhetően fővilágításként is megállja a helyét. A kialakításhoz elegendő egy 230V-os hálózati kiállás, ráadásul vizes helyiségekbe is gond nélkül használható. A néhány óra alatt felszerelhető csillagos égbolt mennyezeti lámpa aprólékos munkával készül, és méretben, formában teljesen egyéni igényekre szabható.

Csillagos égbolt mennyezeti lámpa

A LED-es rendszer bármely helyiségbe remek választás, és azonnal otthonos, elegáns hatás érhető el segítségével. A minden korábbinál többek által választott megoldás építkezés, lakásfelújítás során egy praktikus és igényes döntés lehet.