Az otthonokban helyet kapott világítástechnikai megoldások napjainkban már messze túlmutatnak a világításon, mint célon. A LED rendszerek egyre többek kedvenceinek számítanak, hiszen hangulatos, otthonos hatást keltenek és ugyanakkor világítási célra is tökéletesen alkalmasnak bizonyulnak. Első ránézésre egyszerűnek tűnhet a LED szalagok alkalmazása, de amint elkezd nézelődni az átlagos érdeklődő a kínálatban, úgy érezheti, mégsem olyan könnyű egy megfelelő rendszer kialakítása. Ilyenkor tesz kitűnő szolgálatot a világítástervezés.

világítástervezés

Világítástervezés nagyobb projektekhez

Ha lakberendezésről vagy belsőépítészetről van szó, akkor általában megszokhattuk, hogy sokan kérik szakember segítségét. Csakúgy, mint a felsoroltakhoz, a LED világítás kialakításához is remek ötleteket találhatunk például a Pinteresten, de laikusként ez még nem elég ahhoz, hogy egy ténylegesen a tervek és igények szerint működő LED fényforrást kaphassunk. A LED fényszalagok egyszerű használata sokak számára már nem bizonyul elegendőnek és komplett rendszert szeretnének a helyiségekbe, a mennyezet alá, vagy például a plafonra kialakítani. Világítástervezés szolgáltatásunk ebben igyekszik segítséget nyújtani.

2D tervrajz profiktól

Mint sok más berendezéssel kapcsolatos tevékenység, így az energiatakarékos LED szalagok használata is a tervezéssel indul. Szakembereink 2D tervrajzot készítenek arról, hogy miként lehetséges a leginkább esztétikusan és praktikusan elhelyezni a szalagokat, a tápegységeket, az aluprofilokat, vezérlőket és dekorléceket. Ezek mindegyikének megvan a maga szerepe, és ahhoz, hogy az összhatás a vártak szerint alakuljon, nem csak az esztétikumra érdemes figyelni, hanem a praktikusságra is.

Ennek tükrében a helyiség IP védettségének megfelelően kerül megtervezésre a design. Gondoskodunk arról, hogy a villanyszereléssel összefüggő teendőket is számításba vesszük, és a beszerelésre is kérhetsz tőlünk árkalkulációt. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hagyományos villanyszerelés keretein belül gyakran csillagászati összegekbe kerül például egy LED csillagos égbolt kivitelezése. Szakembereink otthonosan mozognak mind a LED világítás, mind a villanyszerelés területén, így elérhető áron, szakszerűen történhet a rendszer gyakorlati kivitelezése is.

LED fények, a hangulatteremtés zászlóvivői

Mindig is ámulva nézted a meghitt fényeket adó LED rendszereket? Fontosnak tartod, hogy energiatakarékos, és minden szempontból igényes végeredmény szülessen otthonodban? A világítástechnika többről szól, mint csupán a fényforrások alkalmazásáról. Cégünk egyfajta művészetként tekint arra, ahogyan a terek életre kelnek a megfelelő helyen elhelyezett fényektől. A LED szalagok ebben élen járnak, hiszen az aprócska fények időtálló minőségük és takarékosságuk mellett a hangulatteremtés zászlóvivőinek is számítanak.

A világítástervezés kifejezetten hasznos lehet akkor, ha rejtett világítástechnikai rendszereket építenél ki, a nagy népszerűségnek örvendő csillagos égbolt előnyei mellett tennéd le a voksod, vagy gipszkarton megoldásokkal varázsolnád egyedivé és világítástechnika szempontjából is különlegessé a helyiségeket. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy jól eltalált LED rendszer az egész helyiség hangulatára, stílusára hatással lehet.

Eleganciát teremthetsz az előszobában, nappaliban, de az amerikai konyhás elrendezés kapcsán is sokan választják a LED szalagok nyújtotta lehetőségeket. Világítástervezés szolgáltatásunkkal levesszük a terhet válladról, és otthonod adottságaihoz alakítjuk ki a terveket, majd igény szerint nyújtunk segítséget a tényleges kivitelezésben.