Igényes, korszerű világítástechnika iránt érdeklődsz? Olyan megoldás mellett döntenél, ami túlmutat a tényleges fényforrás-jellegen? Napjainkban a világításra gyakran, mint a lakberendezés egy fontos elemére is gondolunk. Ugyan lámpák széles választékával találkozhatunk, és a designer megoldások sem számítanak ritkának, de van valami, ami népszerűségében messze meghaladja ezeket. Igen, nem más ez, mint a LED szalag dekoráció.

LED szalag dekoráció

Az otthon bármely helyiségében kiválóan használható LED szalagok remek választásnak bizonyulnak a stílusteremtés eszközeként. Használhatjuk a mennyezet és a falak találkozási pontjainál, de elhelyezhetjük polcok szélére, szekrények kivilágítására, sőt, a gardróbban, vagy a ruhás szekrényben is megállja a helyét a LED szalag.

A kereskedelmi forgalomban kapható, sokféle színben elérhető szalagok a hozzájuk kapható aluprofillal együtt méretre vághatóak, így bármilyen helyszínre elhelyezhető a szalag.

Nem csak a nappaliban bizonyul ideális választásnak, hanem a konyhában is. A konyhapult megvilágításakor praktikus jellemzői érvényesülnek, de például a konyhasziget lábához is elhelyezhetjük a LED szalag dekorációt. A tapasztalatok azt mutatják, hogy azokba a helyiségekbe, ahol vízzel találkozhat a rendszer, érdemes a kültérre javasolt, vízálló szalagokat előnyben részesíteni. Ezek ajánlottak egyébként a lépcsőfeljárók esetében is, hiszen felmosásra ezeken a területeken is számíthatunk.

A LED szalag dekoráció előnyeit kihasználhatjuk a fürdőszobában is, de a mennyezetre felszerelhető speciális megoldásokban is gondolkodhatunk. A LED csillagos égbolt például elegáns és különleges végeredménnyel szolgálja a stílusteremtést.