A LED szalagok kétségkívül számos előnnyel bírnak, és ma már az otthonokban is mind gyakrabban esik rájuk a választás. A fenntartható fejlődés és a környezettudatosság éppen úgy mellettük szól, mint az a különleges végeredmény, ami elérhető alkalmazásukkal.

Vannak, akik mindössze a bútorokat vagy a lépcsőfeljárót szeretnék ilyen módon fényforrással ellátni, mások komplexebb megoldásokban gondolkodnak. A Mi Light vezérlők ilyenkor nélkülözhetetlennek bizonyulnak.

Nem csak a fényerősség vagy a színek irányíthatóak segítségükkel, hanem a ki-és bekapcsolásban, vagy akár a több helyiségben megtalálható LED szalagok vezérlésében is kiemelt szerepet töltenek be a márka készülékei.

Megbízható vezérelhetőség

Ha az ingatlanhoz tartozó fényforrásokról van szó, akkor a megbízhatóság fontos szereppel bír. Ha már beszereltünk egy rendszert, akkor természetes, hogy azt szeretnénk, ha bármikor gond nélkül alkalmazható is lenne az. A titok nem csak a LED szalagokban és a megfelelő beüzemelésben rejlik, hanem a megbízható vezérelhetőségben is. Ezt kaphatjuk meg a Mi Light vezérlő használatától. Az időtálló minőségben rendelkezésre álló eszköz kitűnő választás az otthon bármely helyiségébe.

Falra szerelhető komplett irányítási rendszer

A Mi Light Dimmer falra rögzíthető verzióban kifejezetten jó döntés akkor, ha több helyiség világítását szeretnénk egyetlen eszközzel irányítani. Az apró csavarokkal felhelyezhető dimmer színhőmérséklet irányítására remek döntés. A késleltető funkciónak köszönhetően 60 másodperccel a gombnyomás után kapcsolódnak le a fények. Ez kifejezette kényelmes az elalvás előtti villanyoltással összefüggésben.

Hasznos eszközök készletben

A Mi Light WiFi RGB jeladó készletben érhető el, és a 2.4G kompatibilis termékek vezérlésére alkalmas. Már meglévő WiFi hálózatra is csatlakoztatható, az okostelefonra letölthető alkalmazással pedig egyszerűen irányítható a rendszer. A csomagban jeladó, vezérlő, USB kábel és tápegység egyaránt megtalálható.

Mi Light csomag monokróm LED csoport működtetéséhez

Maximum négy darab egyszínű LED csoport üzemeltethető egyszerre a megfelelő eszközökkel. Az összekötés rendkívül egyszerű, mindössze a gyártó utasításai alapján a tápegységet, a szalagot kell a vezérlőhöz kötni, majd néhány másodperc után már aktiválható is a kiválasztott zóna. A Mi Light vezérlő ki-és bekapcsoláshoz éppen úgy remek választás, mint akkor, ha a fényerősséget szeretnénk állítani, vagy a zónánként végeznénk el a ki-és bekapcsolást.

Vezérlő a kényelem érdekében

Napjainkban mindent szeretünk irányításunk alatt tudni, és ehhez a modern technika mind szélesebb körű lehetőségeket biztosít. Nincs ez másként akkor sem, ha a LED szalagok működéséről, azok bekapcsolásáról, színének és fényerősségének állítása a cél. A Mi Light készülékei között olyanok is megtalálhatóak, amelyek okostelefonnal irányíthatóak, ez pedig a kényelem felsőfokát jelenti.

A LED fényforrások esetében a színek és a fényerősség kiemelt szerephez jutnak, hiszen ezek határozzák meg, hogy milyen hatást kelt az enteriőr, mennyire otthonos és hangulatos az. Az intimitás megteremtésének érdekében a fényerősség csökkentése és persze a megfelelő szín megválasztása is fontos lehet. Ha a hagyományos fehér szín egyszerűségét választanánk, akkor is kihasználható a márka vezérlőiben rejlő lehetőség. Akár több helyiség rendszere is irányítható egyszerre, így még csak fel sem kell kelni ahhoz, hogy lekapcsoljuk a világítást, vagy állítsunk annak erősségén, hangulatán. Ismerd meg a Mi Light időtálló minőségét és megbízhatóságát!