Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Új megközelítésre van szükség a lakossági energiahatékonysági támogatásokban

Majd hárommilliónyi korszerűtlen, energiapazarló magyar lakás korszerűsítésére az Otthon Melege jelenti az egyetlen vissza nem térítendő támogatási forrást. A legutóbb meghirdetett keretösszeg ugyanakkor mindössze 2-4 ezer ház felújítását teszi lehetővé. A Magyar Energiahatékonysági Intézet szerint új megközelítésre van szükség a hazai lakossági energiahatékonysági támogatásokban, mert így több ház avul el, mint amennyit fel tudunk újítani.

Konyha fejújítás 20 ezer forintból? Így lehetséges!

Tudod, hogy konyha felújítás előtt állsz már nagyon, de a legolcsóbb, leggyorsabb és leglátványosabb módszert szeretnéd megtalálni? Akkor a falfestéssel és csempefestéssel próbálkozz!

Álmodnak-e a versenydrónok LED-fényes hajtűkanyarokkal?

Ma már kevesen lepődnek meg azon, ha egy turisztikai csomópont zsivajába vagy egy nyaralóhely csendjébe diszkrét drónzümmögés vegyül, valamint a Facebookon posztolt, madártávlatból készített videók is egyre gyakoribbá váltak. Azonban a drónok Usain Boltjairól és a drónversenyzésről egyelőre kevés információ lebeg a köztudatban, pedig a belső nézetből végigizgult száguldás akár a technikai sportok csúcsáig is felrepülhet

A 10 legjobb falszín szerelmespárok hálószobájába

Összeköltöztök életed nagy szerelmével, vagy felújítjátok otthonotokat, és nem tudjátok, milyen színű legyen a hálószobátok? Segítünk dönteni!

5 milliót is hozhat eladásnál egy jól sikerült felújítás

A szakértők szerint érdemes megfontolni az eladó lakások felújítását, mert a panelek átlagosan 8, a téglalakások 26 százalékkal drágábban értékesíthetők így a felújítandóknál.

Megtérülő befektetés-e a LED világításra történő átállás?

Ésszerűen hangzik, hogy egy látványosan megtervezett eladótérben több mindent lehet értékesíteni, mint egy fáradt, rosszul megvilágított teremben. Ha az üzlet szakszerűen és kreatívan van megvilágítva, az bizonyosan támogatni fogja az eladást és több visszatérő látogatót fog vonzani, így a LED világításra való váltással járó befektetés sokkal többet is hozhat a konyhára, mint az alacsony fogyasztás.

Vissza a suliba: 8 ötletes DIY ceruzatartó

Egy mókás ceruzatartóra nem csak annak van szüksége, aki még készül visszaülni az iskola padjaiba, hanem esetleg annak is, aki irodában dolgozik és szeretné feldobni íróasztalát egy mutatós ceruzatartóval.
 

Mavir: csökkent az import aránya a haza áramfelhasználásban

Csökkent, 33,6 százalékról 28,2 százalékra mérséklődött az import áram aránya a magyarországi villamosenergia-felhasználásban az első hét hónapban a tavalyi év hasonló időszakához képest - állapítható meg a Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. (Mavir) honlapján közzétett adatokból.

6 színes konyha, amibe beleszerettünk - Vagány színkombinációk bátraknak

Imádjuk a színeket, nem csak a ruhánkon, de az otthohunkban is. Egy konyha egyébként is mindig színes, szagos és zsúfolt, mindegy, mennyire igyekszünk az ellenkezőjét elérni, miért ne adhatnánk neki színeket a falon és a bútorokon is. Mutatjuk a 6 kedvenc színkombinációnkat a lakás lelkéhez.

A LED-lámpák megfosztják a denevéreket a vacsorától

Német kutatás mutatta ki, hogy az energiatakarékos, környezetbarát LED utcai lámpák teljesen átalakítják a fényre kevésbé érzékeny városi denevérek étkezési szokásait - mivel a rovarokat nem vonzza a LED-lámpa fénye, a potyavacsora odalesz, és az állatoknak vissza kell térniük a hagyományos táplálékkeresésre.
 
 
««  «  11  12  13  14  15   16   17  18  19  20  21  »  »»