Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

6 lakásfrissítő gyorstrükk hétvégére

Érj el lenyűgöző változást 48 órán belül nagy anyagi ráfordítás nélkül. 6 ötlet, amivel feldobhatod a lakásod ezen a hétvégén!

Veszteségcsapdában a kínai napelemgyártók

A napelemek árának csökkenése miatt a gyártók egy része, köztük kínai cégek is már veszteséggel kénytelenek értékesíteni. A csökkenés meghaladta a legnagyobb gyártó, a Trina korábbi becslését.

Gondoltad volna? A hálószobád színe nagyon is befolyásolja az életedet!

Sikeresebb munkára, jobb párkapcsolatra, egészségesebb testre vágysz? Nem is hinnéd, de az olyan apróságok, mint például a hálószobád színe, jobban meghatározzák a mindennapjaidat, mint gondolnád!

2400 laptopot osztanak szét ingyen

Nyíregyháza után hat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei járásra is kiterjesztik a Digitális jólét program lakossági eszköztámogatást célzó kísérleti alprogramját, és így közel háromezer új informatikai eszközre pályázhatnak az ott élők.

Így élünk majd 2017-ben – Az újév legmenőbb lakberendezési trendjei

Ha épp építkezésen vagy renováláson gondolkozol, vagy esetleg csak felfrissítenéd otthonod, az alábbi listát mindenképp olvasd át, mert megmutatja, mit nem lehet kihagyni a számításból 2017-ben.

A Trump-kormány olcsóbb energiát ígér

Az új amerikai kormányzat szándékai szerint kivonul a Csendes-óceáni Partnerség nevű kereskedelmi megállapodás (TTP) tárgyalásaiból, és eltökélt az Észak-amerikai Szabadkereskedelmi Megállapodás (NAFTA) újratárgyalásában – olvasható a Fehér Ház honlapján, amely Donald Trump elnöki beiktatása után teljesen megújult.

640 millió dollárért épít az ABB Indiában

A több mint 1800 km-es új összekötő elektromos távvezeték 80 milliónál is több ember számára biztosítja az áramellátást.

Egy kis tavasz januárban

A január az év leghosszabb, leghidegebb, legszürkébb hónapja. Az év kezdete mindig nehéz, a véget nem érő hosszú, hideg, olykor nyomasztó januári napokban pedig még nehezebb. Lelket, szívet, érzekékeket melengő ötlet ilyenkor virághagymákat nevelni, gyönyörködni az üde, tavaszi színeikben, a legjobb pedig hazaérkezni a friss virágillatú otthonunkba. 

Elsötétült a Piccadilly híres fényreklámja

Január 16-án sötétbe borult London egyik leghíresebb látványossága, a Piccadilly Circus háznyi méretű fényreklámja, amelyet az üzemeltető cég hónapokig tartó munkával teljesen felújít.

0 forintos tippek, amivel felfrissítheted otthonodat az újévben

2017-ben is szeretnénk önmagunknak és vendégeinknek is megmutatni, hogy folyamatosan fejlődünk, változunk. Most eljött az idő, hogy ezt a késztetést a lakásunk is tükrözze. Így olyan tippeket hoztunk el, melyek felfrissítik otthonod, de az ünnepek utáni alacsonyabb költségvetés idején is megengedheted magadnak, mivel kizárólag az idődből kell egy kicsit áldoznod, de a pénztárcád nem fogja megbánni!
««  «  1  2  3  4   5   6  7  8  9  10  »  »»