Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Nem hátrány a méret: nagy ötletek kis hálószobákba

Minden kisméretű otthon titka a jó ötletek sokasága – egy szűkös teret is széppé és élhetővé lehet tenni praktikus és hangulatos tippekkel. Lássuk, hogy a remek ötletek kis hálószobákba milyen előnyökkel járnak.

Hú, mi mindent tudott volna még a Széll Kálmán téri óra, ha a korábbi tervek válnak valóra

Az oszlop mindhárom oldalát LED-panelek borították volna, körülötte a talajt is megszórták volna ledekkel. A Széll Kálmán téri órát közösségteremtő eszköznek szánták: a közönség tájékozódhatott volna, játszhatott volna a segítségével.

Így használd ki otthon a kis falfelületeket

Íme 6 kreatív ötlet, hogyan dobj fel olyan kis falfelületeket, ahova pont még egy szekrény se fér el, de fehéren meg olyan üres…

Lekapcsolták az áramot a Maracana Stadionban

Az elmúlt hetekben többször is cikkezett a nemzetközi és a hazai sajtó a riói olimpia pusztuló létesítményeiről, köztük a Maracana Stadionban kialakult áldatlan állapotokról.

6 lakásfrissítő gyorstrükk hétvégére

Érj el lenyűgöző változást 48 órán belül nagy anyagi ráfordítás nélkül. 6 ötlet, amivel feldobhatod a lakásod ezen a hétvégén!

Veszteségcsapdában a kínai napelemgyártók

A napelemek árának csökkenése miatt a gyártók egy része, köztük kínai cégek is már veszteséggel kénytelenek értékesíteni. A csökkenés meghaladta a legnagyobb gyártó, a Trina korábbi becslését.

Gondoltad volna? A hálószobád színe nagyon is befolyásolja az életedet!

Sikeresebb munkára, jobb párkapcsolatra, egészségesebb testre vágysz? Nem is hinnéd, de az olyan apróságok, mint például a hálószobád színe, jobban meghatározzák a mindennapjaidat, mint gondolnád!

2400 laptopot osztanak szét ingyen

Nyíregyháza után hat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei járásra is kiterjesztik a Digitális jólét program lakossági eszköztámogatást célzó kísérleti alprogramját, és így közel háromezer új informatikai eszközre pályázhatnak az ott élők.

Így élünk majd 2017-ben – Az újév legmenőbb lakberendezési trendjei

Ha épp építkezésen vagy renováláson gondolkozol, vagy esetleg csak felfrissítenéd otthonod, az alábbi listát mindenképp olvasd át, mert megmutatja, mit nem lehet kihagyni a számításból 2017-ben.

A Trump-kormány olcsóbb energiát ígér

Az új amerikai kormányzat szándékai szerint kivonul a Csendes-óceáni Partnerség nevű kereskedelmi megállapodás (TTP) tárgyalásaiból, és eltökélt az Észak-amerikai Szabadkereskedelmi Megállapodás (NAFTA) újratárgyalásában – olvasható a Fehér Ház honlapján, amely Donald Trump elnöki beiktatása után teljesen megújult.
««  «  1  2  3  4   5   6  7  8  9  10  »  »»