Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

640 millió dollárért épít az ABB Indiában

A több mint 1800 km-es új összekötő elektromos távvezeték 80 milliónál is több ember számára biztosítja az áramellátást.

Szeretnél 10 fokkal melegebb lakást? DIY radiátor néhány kacatból

Ha a kezedbe adnék két virágcserepet, egy hosszú csavart, néhány teamécsest és két téglát, te mit csinálnál velük? Vagy belőlük? Hát ezt biztosan nem.

Széll Kálmán téri óra: egymásra mutogat a BKK és a készítő

Az órát egyelőre kikapcsolták, dolgoznak a probléma elhárításán.

Egy kis tavasz januárban

A január az év leghosszabb, leghidegebb, legszürkébb hónapja. Az év kezdete mindig nehéz, a véget nem érő hosszú, hideg, olykor nyomasztó januári napokban pedig még nehezebb. Lelket, szívet, érzekékeket melengő ötlet ilyenkor virághagymákat nevelni, gyönyörködni az üde, tavaszi színeikben, a legjobb pedig hazaérkezni a friss virágillatú otthonunkba. 

Elsötétült a Piccadilly híres fényreklámja

Január 16-án sötétbe borult London egyik leghíresebb látványossága, a Piccadilly Circus háznyi méretű fényreklámja, amelyet az üzemeltető cég hónapokig tartó munkával teljesen felújít.

0 forintos tippek, amivel felfrissítheted otthonodat az újévben

2017-ben is szeretnénk önmagunknak és vendégeinknek is megmutatni, hogy folyamatosan fejlődünk, változunk. Most eljött az idő, hogy ezt a késztetést a lakásunk is tükrözze. Így olyan tippeket hoztunk el, melyek felfrissítik otthonod, de az ünnepek utáni alacsonyabb költségvetés idején is megengedheted magadnak, mivel kizárólag az idődből kell egy kicsit áldoznod, de a pénztárcád nem fogja megbánni!

-15 celsius fok és az elektromos autók

Az elmúlt 2 hét a mínuszoké volt. Nem volt ritka a -15 fok sem, de néha egészen -17 fokig is lement a hőmérő higanyszála. Mit jelentett ez Magyarország első elektromos car sharing szolgáltatásának életében? A GreenGo sajtóközleményében négy pontban foglalta össze a tapasztalatokat.

Ezekre az újévben is figyelj oda! – 7 fontos lakberendezési szabály, amiket 2017-ben is be kell tartanunk

Az új év sok újat hoz magával, vannak azonban időtálló dolgok. Ilyenek például a legalapvetőbb lakberendezési szabályok, melyeket 2017-ben is erősen ajánlott betartani.Az új év sok újat hoz magával, vannak azonban időtálló dolgok. Ilyenek például a legalapvetőbb lakberendezési szabályok, melyeket 2017-ben is erősen ajánlott betartani.

Ugye te is örülnél, ha ilyen fal lenne a munkahelyeden?

Egy ausztrál cég megelégelte az unalmas falakat: a folyosókat szórakoztató és látványos megoldással turbózta fel.
««  «  1  2  3  4  5   6   7  8  9  10  11  »  »»