Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Újratervezés jöhet az autóiparban

A PwC öt olyan megatrendet azonosított, amelyek jelentősen formálhatják a szektor jövőjét.
 
 

LED-es közvilágítás épült ki Hévízen

Az energiaköltségek csaknem 50 százalékát, a karbantartási kiadásoknak pedig közel 80 százalékát takarítják meg Hévízen, miután LED-lámpákra cserélték a város eddigi közvilágítási rendszerét.   

A Hold termelhet energiát az emberiségnek

Már a kisebb cégek körében is egyre inkább áttevődik az okostelefonokra és táblagépekre a vállalatirányítás folyamata.
 
 

Mit jelentenek a jelölések?

Te tudod, hogy mit jelentenek az izzók csomagolásán feltüntetett jelölések?!
 
 
 

Évente 7 tonnával kevesebb szén-monoxid

Elektromos és CNG járműflottát mutatott be a Budapest Taxi. A társaság két elektromos Nissan Leafet és ötven darab, CNG-vel működő Opel Zafirát állított járműparkjába.

Ez a világ egyik legfurcsább épülete

A világ legnagyobb szabálytalan alakú épületét adták át pénteken Szöulban. Az önkormányzat reméli, hogy a bevásárlónegyedben álló, több múzeumot, előadótermet és konferenciaközpontot magába foglaló, űrhajó formájú pláza a város emblémájává válik.
 
 

Interneten keresztül adatokat továbbító LED-es közvilágítás Zalakaroson

Interneten keresztül adatokat továbbító LED-lámpákat szereltek fel egy szlovén-magyar európai uniós projekt keretében Zalakaroson, ahol mintegy 60 százalékos energiamegtakarítást érnek el a beruházással.
 

Hogyan lehetne zöldebb Magyarország?

A napelemek, elektromos autók és a prospektusokkal megrakott standok között sétálva német és orosz szavakat is el lehetett csípni a múlt heti Renexpón. A szakkiállításon a látogatók olyan magyar innovációkkal is megismerkedhettek, mint a „tehénként" működő biogázüzem vagy a nyári hőségben is pincehőmérsékletet biztosító szigetelés.

16 milliót spórol a főváros a LED-es közvilágítással

Elkészült az első két fővárosi finanszírozású, LED-es közvilágítás-korszerűsítési projekt.
 
 

Ősszel indul az elektromos Forma-1

Fél év van még hátra a rajt pillanatáig az első tisztán elektromos autókkal zajló versenysorozatban, most közzé tették, hogyan fog kinézni az első verseny helyszíne. A Formula E sorozat első állomása szeptemberben, Pekingben az olimpia egyik helyszínénél, a Madárfészek stadion körül kerül kialakításra – közölték a versenysorozat szervezői.
 
««  «  74  75  76  77  78   79   80  81  82  83  84  »  »»