Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Önellátó lesz a Lego

Saját kis erőművet állítanak üzembe a nyíregyházi gyárban. A több mint 300 terajoule éves energiateljesítményű kis erőmű három darab, egyenként 2,5 megawatt teljesítményű gázmotorból áll.
 

Olvasás teljes átéléssel

A Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) kutatói különléges mellénnyel álltak elő. Speciális szenzorok révén a cselekménynek megfelelő ingerekkel bombázza az olvasót.

Nyár elejétől felfordulás lesz a Széll Kálmán téren

A Budapesti Közlekedési Központ kiírta a közbeszerzési eljárást a Széll Kálmán tér teljes átépítésének és felújításának kivitelezéséhez. Új villamospályát építenek, átalakítják a metróállomás épületét, átépítik az utakat, lesz kerékpárút is. Növelik a zöldfelületet, új pihenőhelyet hoznak létre, a Várfok utcához pedig mozgólépcsőt és liftet építenek.

Okos város: így spórolnak sokat az árammal

Intelligens világítási rendszerrel újítják fel San Diego belvárosának közvilágítását, amely az első város lesz az Egyesült Államokban, ahol a GE LightGrid technológiát alkalmazzák. A tavasszal működésbe lépő, LED-es utcai világítást is magába foglaló rendszer évente több mint negyedmillió dollár takarít meg a városnak az energiatakarékos megoldásai révén.

Dúl a háború! Lehet vagy nem lehet villanyszámlát fizetni a Díjneten?

Bár az Elmű nem táncolt vissza és szakítva a Díjnettel ügyfeleinek ezentúl saját felületén kívánja biztosítani az elektronikus fizetés lehetőségét, a Díjnet mégis lehetőséget ad arra, hogy az Elmű 70 ezer díjnetes ügyfele továbbra az integrált oldalról fizethesse az Elmű/Émász számlákat.

Áramot is termelnek a GE új magyar utcai lámpái

Csúcsszínvonalat képviselő közvilágítási koncepció kifejlesztésén dolgozik a GE Hungary Kft. konzorciumi partnereivel – közölte a General Electric (GE) kedden.
 
 

Ezeket a csúcsmobilokat nyomkodhatod majd 2014-ben

A világ legfontosabb mobilos seregszemléje, az idei Mobile World Congress előtt egy hónappal itt van egy lista arról, hogy mire számíthat az, aki augusztusig új csúcstelefont szeretne választani magának. 

Teljes átalakulás LED-ekkel!

Egy lerobbant 51nm-es lakótelepi lakás tökéletes kihívást jelentett Rudolf Lesňák építésznek Pozsonyban, két személyre tervezte át a rossz állapotban lévő ingatlant - fejlett technológiával és modern stílusban...

"Okos" év elé nézünk

A testen viselhető okos eszközök felemelkedésének éve lesz 2014.
 

Modern otthont kap Tutanhamon fáraó

A 2015-ben megnyíló Nagy Egyiptomi Múzeumot (Grand Egyptian Museum – GEM), a világ legnagyobb régészeti múzeumát, az ABB energetikai és automatizálási technológiájával szerelik fel
 
««  «  79  80  81  82  83   84   85  86  87  88  89  »  »»